Over mij

Welkom, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik vertel je graag iets meer over mezelf.

Ik ben Manon Ancher en trotse moeder van dochter Lyann (2020). Samen met mijn vriend en onze dochter wonen wij in Voorburg.

Al op een jonge leeftijd was ik gek op baby’s en daarvoor zorgen. Toen ik mij dan eindelijk mocht inschrijven voor de opleiding kraamverzorgende stond ik te springen. Na de eerste schoolweek wist ik het; ik heb mijn roeping gevonden. In 2012 behaalde ik mijn diploma en was ik eindelijk kraamverzorgster!

Wat ik zo leuk vind aan dit beroep is om gezinnen in deze mooie periode van hun leven te mogen begeleiden en ondersteunen in hun kraamweek. Een nieuw leven is en blijft erg bijzonder. Dit verdient dan ook een goede en bijzondere kraamweek. Waarin de beste zorg, liefde en vertrouwen voorop staan. En met een vleugje gezelligheid natuurlijk. Niets is dan ook te veel en doe ik alles met passie en plezier!

Vanaf 2012 heb ik werkervaring en kennis opgedaan bij diverse gecertificeerde werkgevers en was ik toe aan een volgende stap. Daarom ben ik in 2022 begonnen als zelfstandige onder de naam ‘Kraamzorg Moederhart’. Hiermee hoop ik kersverse ouders tijdens deze bijzondere periode te kunnen ontzorgen en met mijn persoonlijke touch nog mooier te maken.

Ik ben aangesloten bij KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg) als erkend kraamverzorgende. Jaarlijks volg ik de vereiste (opfris) scholingen om aan alle kwaliteitseisen van het KCKZ te voldoen.

Over mij

Welkom, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik vertel je graag iets meer over mezelf.

Ik ben Manon Ancher en trotse moeder van dochter Lyann (2020). Samen met mijn vriend en onze dochter wonen wij in Voorburg.

Al op een jonge leeftijd was ik gek op baby’s en daarvoor zorgen. Toen ik mij dan eindelijk mocht inschrijven voor de opleiding kraamverzorgende stond ik te springen. Na de eerste schoolweek wist ik het; ik heb mijn roeping gevonden. In 2012 behaalde ik mijn diploma en was ik eindelijk kraamverzorgster!

Wat ik zo leuk vind aan dit beroep is om gezinnen in deze mooie periode van hun leven te mogen begeleiden en ondersteunen in hun kraamweek. Een nieuw leven is en blijft erg bijzonder. Dit verdient dan ook een goede en bijzondere kraamweek. Waarin de beste zorg, liefde en vertrouwen voorop staan. En met een vleugje gezelligheid natuurlijk. Niets is dan ook te veel en doe ik alles met passie en plezier!

Vanaf 2012 heb ik werkervaring en kennis opgedaan bij diverse gecertificeerde werkgevers en was ik toe aan een volgende stap. Daarom ben ik in 2022 begonnen als zelfstandige onder de naam ‘Kraamzorg Moederhart’. Hiermee hoop ik kersverse ouders tijdens deze bijzondere periode te kunnen ontzorgen en met mijn persoonlijke touch nog mooier te maken.

Ik ben aangesloten bij KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg) als erkend kraamverzorgende. Jaarlijks volg ik de vereiste (opfris) scholingen om aan alle kwaliteitseisen van het KCKZ te voldoen.